Renovar el bany pintant rajoles

Publicado el : 2020-04-06 00:54:04
Categorías : Benvingut al teu blog de bricolatge

Renovar el bany pintant rajoles

Assumir avui dia la renovació de la nostra llar no és una tasca fàcil, tenint en compte els alts costos que això implica. Hem de ser creatius i buscar les millors opcions tant des del punt de vista de la decoració com des del punt de vista de l'economia. Pel que fa al bany una molt bona elecció és: renovar-pintant rajoles.

De què va això

Pintar rajoles és una de les tècniques per a renovació de banys més barates que existeixen, però també de les que més paciència requereixen. Tot i que pintar rajoles ha guanyat molts seguidors durant els últims anys, aquesta tasca se segueix executant amb molt desconeixement sobre pintures i altres materials d'ús continu, en alguns llocs ni tan sols és considerada la idea. Així que és bo que coneguem alguns avantatges, i per descomptat, els desavantatges.

Avantatges

  • La quantitat de diners que pot estalviar és inigualable. És un treball durador, de manera que podem repetir el procediment tres o quatre vegades a l'any o simplement no repetir tantes vegades.
  • No cal pintar tots les rajoles només retocar els que estan més danyats.
  • Si vivim en una casa llogada i està prohibit realitzar obres de remodelació, aquesta és l'opció més recomanada.
  • A l'recolzar-nos en les plantilles podem realitzar diversos dibuixos i utilitzar els colors que millor ens semblin, per proporcionar les rajoles del bany una aparença més original.

Desavantatges

  • Encara que no necessitem molta destresa, la paciència i la cura minuciosa per a pintar les rajoles del bany és imprescindible.
  • Cal tenir molta cura amb els estris de neteja que s'utilitzin ja que poden danyar la pintura.
  • A causa del pas del temps, la pintura pot deteriorar per la qual cosa caldrà retocar les rajoles.

Material necessari per a pintar les rajoles

  • Brotxa
  • Corró
  • Cubeta de pintura
  • Pintura per rajoles

Preparar la superfície

El primer que hem de fer és preparar l'àrea on aplicaràs la pintura, eliminant dels azulejostodo rastre de greix i pols, després toca cobrir amb Tirro les vores de la dutxa, els sanitaris, interruptors i endolls elèctrics i protegeix els sostres i pisos. Després preparem en una cubeta la pintura per rajoles.

Vam començar a aplicar la pintura usant un pinzell per les cantonades i un corró per a la resta de la superfície, d'aquesta manera aconseguirem un acabat més llis, deixa assecar durant diverses hores i després procedeix a aplicar una segona mà de pintura.

Abans que la pintura estigui totalment seca, retirem el Tirro, així evitarem que es desprengui part de la pintura aplicada a les rajoles.

Rajoles pintats amb plantilles o stencil

La plantilla és una tècnica que permet estampar de manera senzilla les imatges escollides sobre una superfície; aquestes poden adquirir-se en una botiga per a materials de pintura o també pots fer-les directament.

Per pintar les rajoles utilitzem la plantilla sobre la superfície i amb una esponja tot just mullada en pintura colpegem suaument la zona retallada . També podem utilitzar un corró amb una mida d'acord a les figures a pintar o un aerògraf.

Comveiem no és tasca difícil, l'important és tenir les ganes i el temps disponible per a fer-ho.

Share

Añadir un comentario

 (con http://)