El top 10 de joguines de l'any?

Publicado el : 2020-04-06 00:54:28
Categorías : Benvingut al teu blog de bricolatge , Joguines

El top 10 de joguines de l'any?

Hem fet aquesta secció especial, sobre els joguines més venuts i desitjats dins de tanta varietat que hi ha al m ercat. Utilitzar aquestes llistes és perfecte, perquè si alguna cosa s'ha venut molt, és perquè ha agradat molt i els més probable és que no t'equivoquis a l'hora de triar.

A la nostra botiga de joguines en línia de Pinmat , podràs trobar qualsevol joguina , perquè no deixis de consentir a els més petits i per qu é no fins als grans. Hi ha una secció especial per a cada tipus de joc, busquis la joguina que busquis ho trobaràs al nostre gran ventall d'articles de la nostra botiga de joguines online.

Top 10 joguines de l'any

1 - Un H20 To go

Aquesta producció de Mattel Games, és un joc de taula , súper entretingut, que pots jugar amb amics. Aquesta versió és resistent a l'aigua, perquè així puguis jugar en qualsevol lloc sense danyar-se.

2 - Monopoly de jocs de trons

Amb l'boom que va produir Jocs de Trons, Hasbro va decidir aprofitar i brindar als seus col.leccionistes i fans una versió de Monopoly inspirada en Jocs de Trons.

3 - MUITOBOM Blocs de construcció magnètics

Amb 76 peces de Blocs de Construcció Magnètics, és el joc educatiu ideal per a nens i el preferit, en les compres en línia. Posseeix lletres i números adhesius, el que permet un aprenentatge de forma divertida.

4 - DLX 6-36 Mesos flotadors per a nadons inflable caixa de seguretat

És un inflable suau en forma de cadenat, en el qual tu pots ser part de la diversió del teu nadó perquè la seva forma posseeix un espai per a tu i un per al nadó.

5 - Hubsan cuadricóptero Drone

En aquesta era tecnològica, els més grans prefereixen sempre aquests ""drone"". Aquest drone, és un espectacle, funciona a control remot i posseeix llums led.

6 - Tauler de dibuix magnètic puzles

Com oblidar els tradicionals jocs de trencaclosques, han traspassat de generació en generació. Aquest tauler posseeix 123 peces de doble fusta, recomanable per a nens majors de 3 anys.

7 - Joguina cotxe amb control remot

És un cotxe multifuncional . Amb moviments cap endavant i enrere, girs a la dreta i a l'esquerra. A més, realitza rebot, rotació, volta ràpida. Posseeix llums i els salts són de fins a 2.6 peus. Simplement una joguina cridaner que no deixarà de sorprendre.

8 - Play-Doh dentista bromista

Un joc súper divertit de Hasbro, li permet al teu fill utilitzar la seva creativitat, i els seus dots manuals, en un ninot Dentista. És una joguina que no deixarà de fer riure al teu nen.

9 - Monopoly Ultimate Banking

Hasbro, el fabricant d'un dels jocs de taula més reconeguts de tota la història, va decidir que ja era moment de acollir-se a la modernitat ia la tecnologia i llança aquesta nova edició completament electrònica.

10 - Mòbil musical ossets de peluix

Un producte Fisher-Price per als més petits de la casa, a ells els encanta observar aquest mòbil de bressol, pels seus moviments automàtics, llums d'estrelles i els seus tres opcions de sons relaxants. 

Dins de tantes opcions aquesta llista pot facilitar una mica la decisió al moment de comprar.

Share

Añadir un comentario

 (con http://)