Quins tipus de paper pintat hi ha disponibles al mercat?

Publicado el : 2021-06-14 15:54:44
Categorías : Benvingut al teu blog de bricolatge , Decoració

Quins tipus de paper pintat hi ha disponibles al mercat?

En l'interiorisme actual, el paper pintat és tendència. És l'opció perfecta, si el que es busca és transformar l'estètica dels espais de forma senzilla, econòmica i pràctica.

Aquest element decoratiu, irromp amb gran quantitat de models, colors i qualitats, de manera que les possibilitats a l'hora de triar i combinar, són realment infinites.
En aquesta ocasió us ensenyem tot el que necessites saber, sobre els papers pintats existents i les seves principals característiques.

Així es classifica el paper pintat segons el suport

- Papers pintats amb base de paper: són els tradicionals, els que més s'han emprat al llarg de el temps. Cada vegada es fan servir menys i va perdent adeptes causa de la seva complexa instal·lació que requereix aplicar cua tant a la paret com en el paper.

- Papers pintats amb suport teixit: reben aquest nom, a causa que les fibres que componen la seva base s'han unit entre si sense ser teixides. Això li aporta una major resistència i durabilitat. L'avantatge d'el paper amb suport és que es pot posar i treure amb més facilitat i només requereix aplicar cua a la paret.

Paper pintat, diferents acabats

Paper pintat vinílic: és un dels més utilitzats actualment. Destaca per la seva alta resistència a cops ia la humitat, així com per la seva gran durabilitat. Estan compostos per una capa de vinil. El suport de el paper vinílic sol ser teixit no teixit. La seva alta resistència fa que siguin ideals per a cuines, banys, zones de frec com passadissos.

Paper pintat no vinílic: es diferencien dels vinílics en què tenen un acabat mat. El suport de el paper vinílic sol ser també teixit no teixit.

Altres tipus de paper pintat que mereixen ser esmentats

- Papers pintats amb textura o relleu
- Papers pintats de fibres naturals
- Papers pintats pintables

Aquests són alguns dels aspectes interessants de el paper pintat, si vols comprar paper pintat, visita Pinmat Mataró.

Share

Añadir un comentario

 (con http://)