Busques un pintor?

Si necessites un reconeixement ocular per part de professional qualificat, d'una obra, un edifici per detectar l'estat del mateix, la seva possible deteriorament i aportar les solucions i processos de pintats adequats per a un resultat òptim.


Cookies

Els nostres pintors et proporcionaran:

- Informe tècnic amb tots els detalls de l'obra.
- Descripció de l'obra a realitzar, inclou fotografies com argumentació dels detalls o patologies.
- Anàlisi de cadascuna d'elles amb solucions a prendre
- Proposta de productes a aplicar.
- Proposta de sistema d'aplicació.

Sol·licita un pintor


Busca un pintor

* Camps obligatoris

És fonamental per a resoldre els múltiples dubtes que sorgeixen a l'hora de triar el millor sistema de pintat tenint en compte el suport, les condicions climàtiques i la ubicació geogràfica de l'obra a realitzar. És requisit imprescindible per sol·licitar qualsevol garantia de productes. Per estiguis motius necessites l'assessorament d'un pintor de confiança.

Política i protecció de dades:
Pinmat.com (NOVA Pinmat, SA.) Garanteix que totes les dades recollides a través del formulari seran utilitzades en la forma i amb les limitacions i drets que concedeix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD). El tractament i gestió dels mateixos compleix l'estipulat en el Reial Decret 994/1999, d'11 de juny, pel qual s'aprova el Reglament de mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal. Autoritzes a Pinmat.com (NOVA Pinmat, SA.) Per a l'ús i tractament informàtic de les dades personals que faciliti, que seran emprats per proporcionar-li informació de les nostres condicions de distribució, la promoció dels productes i serveis de Pinmat.com (NOVA Pinmat, SA.) i amb fins històrics. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les seves dades personals, de conformitat amb el que estableix la normativa vigent sobre protecció de dades personals, dirigint-se a info@pinmat.com.