Projecte de manualitats el millor regal per als nens

Publicado el : 2020-04-06 00:54:15
Categorías : Benvingut al teu blog de bricolatge

Projecte de manualitats el millor regal per als nens

Un dels millors regals que li pots donar als teus fills, és incentivar en ells la creativitat mitjançant l'aprenentatge i execució de manualitats, fent-los sentir-se orgullosos de crear els seus propis jocs i regals, a més que des aprendran a apreciar el valor de les coses no prenent en consideració el preu de les mateixes sinó el seu esforç i dedicació per realitzar-les.

Hi ha una diversitat de manualitats que poden encantar als nens, mantenint-los entretinguts i divertits mentre pinten, retallen i manipulen d'acord al projecte que es plantegen.

Vegem algunes opcions:

Manualitats amb fotos

Ram de flors: per a aquesta manualitat s'utilitza cartolina de paper per elaborar els pètals de la flor, escuradents com a base de la flor i fotografies de familiars i amics, les quals han de retallar en forma arrodonida i de la mateixa mida per a decorar el centre de cada flor.

Anell amb forma de flor: Pequereixen llapis, neta pipes, brillantina de diversos colors i cola. Es pren el netejapipes i ajudat amb el llapis es formen 5 pètals de flor, després es nuen les dues puntes del neta pipes donant la forma d'un anell. S'aplica al centre de l'anell la cola i s'afegeix la brillantina.

Braçalets de superherois: necessitaràs paper higiènic, pinzell, cola, tisores, pintures, retolador i brillantina. Retalla el tub de cartró perquè pugui adaptar-se al canell del nen.

Després es comença a decorar pintant amb un color base i després al assecar se li pinten les imatges que escullin, poden agregar-efectes especials amb la brillantina o altres que triïn. També poden decorar-pegant-li figures retallades de còmics o revistes diverses.

Disfressa de corb per Halloween: és necessari comptar amb uns leggins i samarreta de color negre, un tros de tela negra brillant (100 x 140 cm), guants de netejar grocs i cotó per omplir, plomes negres per al cabell, un tros de cartró espès i pintura groga i blanca.

Pinta el cartró amb la pintura groga i dóna-li la forma del bec del corb realitzant una esquerda al llarg del cartró per poder doblar-lo. Aquest pic podran sostenir-col.locant en les cantonades dreta i esquerra una cinta elàstica que podran amarrar darrere del cap.

Ompliu amb el cotó els guants de neteja grocs per semblar les potes. Pintin la cara donant forma de plomes negres i blaus i les plomes han de col.locar-les al cabell.

El tros de tela el tallen i cusen en forma de capa, el nen o nena es vesteix amb els leggins i la samarreta negra, es col.loca a sobre la capa i amb el maquillatge de corb podran espantar a tots els seus amics durant el Halloween.

Fabrica un elefant

Materials: 1 caixa de cartró quadrada, 5 rotllos de paper higiènic , cartró ondulat, paper blanc, paper de seda rosa, retoladors, tisores i cola.

Instruccions: pren la caixa i pega-li 4 rotllos de paper higiènic que assemblar les potes de l'elefant, el cinquè rotllo ho van a tallar en forma diagonal per utilitzar-lo com la trompa i després es col.loca en el centre de la part davantera de la caixa posant-li paper de seda rosat a la punta de la trompa. Amb el cartró es retalla donant-li forma a les orelles de l'elefant i amb el paper blanc es tallen els ullals i s'enganxen al cos de l'elefant. Els ulls i la boca es pinten amb un retolador. També poden pintar pealles a les potes.

Anem per feina...

Share

Añadir un comentario

 (con http://)