Si estàs interessat en els nostres catàlegs de productes et convidem a visitar un dels nostres centres.
Pinmat es tu tienda especializada en pinturas, decoración, bricolaje, manualidades, bellas artes y juguetes. Además de nuestro catálogo online, uno de los más completos que podrás encontrar, también podrás adquirir cualquiera de nuestros servicios en nuestra tienda Pinmat de Mataró.

Pinmat Mataró

C/ General Torrijos, 5 al 25.
08302 Mataró - Barcelona, España.
Tlf.: 937 984 695

Horari botiga:
De dilluns a dissabte de 9:00h a 20:00h
Horari professionals:
De dilluns a divendres de 7:00h a 13:00h i de 15:30h a 19:00h
Festius oberts:
17 de desembre: 10:00 a 20:00
24 de desembre: de 10:00 a 15:00

Tienda Pinmat Marató
Tiendas

A les nostres botigues seràs atès amb la màxima professionalitat gràcies als nostres experts en bricolatge, decoració i pintures. Acosta't a qualsevol de les nostres localitats on trobaràs tot el que necessites per als teus treballs i projectes.
Nos puedes visitar en Mataró, en calle General Torrijos, 5-33. Allí, además del horario natural, tenemos un horario especial para profesionales. El horario de nuestra tienda es de lunes a sábado de 9:00h a 20:00h. Nuestro horario para profesionales es en horario partido de lunes a viernes de 7:00h a 13:00h y de 15:30h a 19:00h.
Com podràs observar, estem perfectament adaptats als teus horaris de professional perquè sabem perfectament quines són les teves necessitats en els treballs i projectes de bricolatge, decoració i pintures. Recorda que si, en lloc de visitar alguna de les nostres botigues, prefereixes contactar amb nosaltres per telèfon o per email, pots fer-ho trucant-nos al: 902 18 19 24 o escrivint-nos a: info@pinmat.es
¿Prefieres contactar directamente con alguna nuestra tienda para consultar algún producto?
No te preocupes, también podrás hacerlo. En la ficha descriptiva de nuestra tienda podrás ver el teléfono de contacto.
Amb el nostre servei per a professionals, atenem, desenvolupem i vam finalitzar, qualsevol projecte de reformes de bricolatge o decoració dins d'una àmplia gamma de projectes i sectors, com: educació, sanitat, esports, hostaleria, oficines i negocis, edificis i comunitats, llars i comerços, obres i infraestructures, i indústries.
En Pinmat portem més de 37 anys treballant amb els millors professionals i els millors productes de decoració que hi ha al mercat. Apostem per les primeres marques i sempre amb la màxima garantia, estem sempre al dia en les últimes novetats del mercat i sempre estem a la teva disposició mitjançant el nostre servei d'atenció al client.