Condicions Generals / Avisos Legals

El present document té com a objecte establir les condicions generals de contractació de les pàgina web pinmat.com (NOVA Pinmat, SA CIF A93460038). En utilitzar aquesta pàgina web i registrant com a usuari aquestes acceptant les condicions comercials de la mateixa.

Devolución fácil

Condicions generals

La pàgina web pinmat.com és propietat de NOVA Pinmat, SA. CIF A-93460038 Serà la societat mercantil qui realitzi la venda. Pinmat.com pertany al GRUP ACF. Les seves dades podran ser utilitzades per a comunicacions relacionades amb les empreses d'aquest grup.

Tornar a l'Índex

Descripció del servei

El servei consisteix a oferir una sèrie de productes i accessoris, amb les categories descrites a través de les botigues en línia pinmat.com (Condicions d'accés i utilització) i que es posen a disposició de l'usuari, que té la facultat de comprar els productes oferts , per a la compra ha d'emplenar obligatòriament una sèrie de dades de caràcter personal, obligatoris, i procedir al seu pagament d'acord amb les formes de pagament establertes.

Tornar a l'Índex

Condicions d'accés i utilització

Als efectes previstos en les presents condicions generals, tindrà la condició d'usuari, qualsevol persona física i / o jurídica, usuari d'internet, que adquireixi a través de la xarxa, algun dels productes o serveis oferts en aquesta pàgina web. La utilització dels serveis de pinmat.com (NOVA Pinmat, SA.) Està condicionada de manera general al registre previ de l'usuari.

Tornar a l'Índex

Terminis de lliurament

El temps de lliurament aproximat per a les comandes d'Espanya (península) està especificat a la fitxa de cada producte. Després de la confirmació de la comanda al magatzem, el lliurament es realitzarà a través de l'agència de transport. En productes sense estoc el temps de lliurament aproximat serà de 10 dies. Si s'esgota el producte al magatzem s'informarà prèviament al client per confirmar el nou termini de lliurament. Els enviaments es processen al dia següent de la realització de comanda i un cop confirmat el pagament. Aquests terminis de lliurament són vàlids de dilluns a divendres excepte festius.

Si hi hagués un retard en el lliurament imputable a pinmat.com (NOVA Pinmat, SA.) I se superen els 10 dies laborables, es procedirà, prèvia petició escrita del client, a la devolució íntegra de l'import pre pagat per la mercaderia el lliurament es s'hagués retardat. Així mateix, pinmat.com (NOVA Pinmat, SA.) No resultarà responsable per cap lucre cessant o dany emergent, directe o indirecte, i la seva responsabilitat màxima en qualsevol cas serà el valor de la mercaderia.

Tornar a l'Índex

Despeses d'enviaments

En cas d'enviaments fora de la Península i Balears o internacionals s'ha de posar en contacte amb nosaltres per consultar les despeses d'enviament i de duanes.

Fins 5kgFins 10kgFins 15kgFins 20kgFins 30kgFins 40kgFins 50kgFins 60kgFins 70kgFins 80kgFins 90kgFins 100kg
5.65€6.30€9.10€11.50€17.05€22.60€28.20€54.50€54.50€54.50€54.50€54.60€

Tots els articles de la categories papers decoratius tindran un despeses d'enviament mínim de 9.10 € Iva Inc. Per a pesos superiors a 100 kg. Consultar sol·licitar tarifes.

Tornar a l'Índex

Enviament i devolucions

NOVA Pinmat, SA. es reserva el dret de triar l'agència de transport per la qual es mostra la vostra comanda.

Les agències de transports, per norma no avisaran abans d'anar a la teva adreça de lliurament. Recordeu que si no et trobes present en l'adreça facilitada en el moment que l'agència de transport acudeixi a efectuar el lliurament, l'agència li deixarà una notificació de pas perquè et posis en contacte amb ella i confirmis una data de lliurament que mai podrà excedir de 5 dies hàbils.

Rebràs NOVA Pinmat, SA. una notificació mitjançant correu electrònic el dia que la mercaderia surti de les nostres dependències amb destinació al seu domicili, informant del dia d'arribada aproximat. Si per motius imputables al comprador la mercaderia no pogués ser lliurada dins d'un termini de 5 dies un cop rebut el client l'avís al seu domicili per l'agència de transports, totes les despeses ocasionades pel reporti de la mercaderia a les nostres dependències anirien a càrrec del client de la mateixa manera que el posterior reenviament de la mateixa.

Des NOVA Pinmat, SA. portarem un seguiment personal del teu enviament i si sorgís qualsevol incidència contactarem amb tu per informar-te de la mateixa. En cas de no tenir el material que has sol.licitat, et informarem de la data de disponibilitat aproximada.

Les comandes viatgen coberts amb una assegurança pel 100% del valor de la mercaderia. En cas que el teu enviament presenti cops o desperfectes deguts al transport (la qual cosa podrà apreciar fàcilment per l'estat de la caixa de protecció de l'article), heu de proporcionar les anomalies en l'albarà del transportista, exigint que signi el mateix. No s'admetran reclamacions passades 24 hores de la recepció de la mercaderia, ni si no consta en l'albarà de lliurament les possibles anomalies.

Tota reclamació motivada per desperfectes en el transport ha de ser dirigida a info@pinmat.com. Amb al termini indicat. Recordeu no llençar mai l'embalatge dels productes fins a comprovar que es troben en perfecte estat. Si tenen algun dubte sobre l'estat del seu lliurament o de qualsevol altre tipus d'incidència posa't en contacte amb NOVA Pinmat, S.A.

Tots els articles es lliuraran habitualment "a peu de carrer" en la direcció que faciliti el comprador, no estant obligada l'empresa transportista a pujar-los fins al propi domicili ni a deixar-los dins del portal, així mateix no s'inclourà el muntatge, instal·lació, ni retirada de materials antics, tingui en compte que alguns dels productes adquirits pel seu gran pes o volum necessitaran per a una millor descàrrega i introducció al seu domicili, que estiguis acompanyat d'una o més persones.

En virtut del que disposa la legislació espanyola PER A LES VENDES REALITZADES A DISTÀNCIA i PER INTERNET, NOVA Pinmat, SA. atorgarà un termini de 30 dies hàbils per a la resolució o desistiment del contracte. En cas d'exercitar el present dret de desistiment, seran per compte del client les despeses de devolució i els desperfectes soferts pel producte o mercaderia.

En aquest sentit, per exercir el dret de desistiment haurà de remetre el document Sol·licitud de desistiment degudament emplenat a la següent adreça electrònica: info@pinmat.com.

Els productes personalitzats o manipulats no tenen possibilitat de canvi o devolució. En cap cas ens farem responsables de la mala col·locació del producte.

Tornar a l'Índex

Colors

El color d'algun dels productes pot variar segons el calibratge de la pantalla de l'ordinador, només són aproximats, ia més varien segons el tipus de superfície.

Tornar a l'Índex

Formes de pagaments

Pinmat.com (NOVA Pinmat, SA.) Accepta els següents mitjans de pagament:

Targeta de crèdit: Visa / Mastercard / 4B a través d'un sistema de pagament amb total garantia i seguretat gràcies a la passarel·la de pagament integrada Servired.

Paypal: mètode de pagament a través d'uns comptes les quals no es dóna el número de targeta i també és un mètode segur i garantit.

Transferència Bancària al compte ES33 0075 3071 4605 0012 8501 del Banc Popular (recordeu que aquest mitjà de pagament trigarà dos dies a rebre aproximadament).

Pagament contra reemborsament. Li permet abonar la seva comanda, directament a la persona que li lliura el paquet al seu domicili. Aquest servei està disponible només per a compres de menys de 100 € i té un cost de 6 €.

Tornar a l'Índex

Preus

Els preus i la disponibilitat dels productes de Pinmat.com (NOVA Pinmat, SA.) Són vàlids excepte fi d'existències o error tipogràfic. Tots els preus ja inclouen IVA. Els preus dels productes podran canviar sense previ avís. Sempre es mantindrà els preus de les comandes ja realitzats. En cas de finalitzar les existències d'un producte demanat, es cancel·larà la comanda del client sota previ avís.

Tornar a l'Índex

Procés d'adaptació i realització de comanda

El procés habitual que se segueix en una transacció de comerç electrònic, en aquest cas en espanyol, és el següent:

L'usuari s'informa sobre el producte que pugui ser del seu interès a través dels espais destinats per a això en la botiga virtual, cada producte porta aparellada la següent informació: Una descripció general, les seves característiques tècniques i fotografia orientativa i les despeses d'enviament. El cost final del producte, es comunica durant el procés de compra electrònica, sempre abans que el client formalitzi la comanda, en prémer el botó de confirmació o acceptació de la comanda. El sistema indicarà els errors o omissions en la introducció de les dades impedint progressar en el procés de compra.

En el moment de confirmar la comanda, l'usuari accepta el contracte de compravenda que obliga les parts al compliment del que estableix el mateix. El sistema confirmarà que s'ha rebut l'acceptació del contracte i s'ha de conservar, a efectes del seu compliment i prova de la transacció.

Una comanda es considera en ferm quan s'ha procedit al pagament i la seva comprovació posterior per Pinmat.com (NOVA Pinmat, SA.) Moment en què s'inicia el procés de preparació i enviament.

Tornar a l'Índex

Garanties

Les garanties dels productes són les establertes pels fabricants, sent ells en tot cas qui respondrien de les possibles fallades o defectes dels productes subministrats, així com de les possibles conseqüències dels mateixos.

La garantia entra en vigor a partir de la data de compra que es detalla en la factura, no podent ser ampliat en cap cas per substitució d'un component en una reparació o canvi. La garantia cobreix les despeses de reparació o substitució del producte; queden exclosos totes les despeses derivades del transport.

El client queda obligat pels termes i condicions especificats en les garanties dels fabricants dels productes objecte de la compra a través d'Pinmat.com (NOVA Pinmat, SA.) La garantia s'aplica sempre que el producte sigui utilitzat sota les condicions normals d'explotació determinades pels fabricants. Pinmat.com (NOVA Pinmat, SA.) No està obligat a indemnitzar l'usuari oa tercers per les conseqüències de l'ús del producte, ja siguin danys directes o indirectes, accidents soferts per persones, danys als béns aliens al producte, danys que provinguin d'un deteriorament o pèrdues de dades.

Tornar a l'Índex

Devolució facíl

A través d'aquest servei pots retornar un producte de manera ràpida i fàcil. T'expliquem el procés pas a pas.

Té algun defecte, has canviat d'opinió, t'ha arribat algun producte que no havies sol·licitat, el pots tornar a través del nostre servei Devolució fàcil.

Termini de tramitació: Disposes de 14 dies hàbils per a realitzar la devolució d'un producte o comanda des que el seu estat aparegui com lliurat a "El meu compte" - "Les meves comandes".

El preu de l'enviament per devolució correspondrà a la taula de despeses d'enviament. Estat de la comanda: Des que arriba la comanda fins que apareix al web com Lliurat poden passar fins a 48 hores. En aquest període de temps l'operador logístic ens comunica el lliurament de la teva comanda i l'actualitzem a la nostra base de dades.

Condicions del paquet: El producte ha d'estar en el mateix estat en què ho vas rebre, amb l'embalatge i etiquetatge original. Envia'ns en la mateixa caixa.

Albarà: Has d'incloure una còpia de l'albarà de la factura dins de la caixa que passarem a recollir. Pots descarregar des del correu electrònic de confirmació de la teva comanda.

Reemborsament: Un cop rebem la devolució en els nostres magatzems procedirem a abonar-te l'import corresponent en el mateix format de pagament amb el qual ens vas fer la compra, menys l'import de les despeses d'enviament corresponent.

Tornar a l'Índex

Política i protecció de dades

# Objecte i àmbit d'aplicació.

NOVA Pinmat S.A. (En endavant, Pinmat), en compliment del Reglament (UE) 2016/679, del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016 (RGPD), posa de manifest la present Política en relació al tractament de les dades personals. aquesta Política serà aplicable:

Als usuaris que visitin la pàgina web de Pinmat (https://www.pinmat.es).

Als que, de forma voluntària, es posin en contacte amb Pinmat a través de correu electrònic, xat o que emplenin un dels formularis de recollida de dades publicades a la pàgina web de Pinmat.

Als que sol·licitin informació sobre els serveis de Pinmat, o sol·licitin formar part d'alguna de les accions comercials de la mateixa.

Als que contractin algun dels serveis de Pinmat, formalitzant la corresponent relació contractual.

Als que utilitzen qualsevol altre servei present en el lloc web https://www.pinmat.es si això implica la comunicació de dades personals a Pinmat o l'accés a dades per Pinmat per prestar els seus serveis.

A qualssevol altres que atorguen el seu consentiment exprés, directament o indirectament, perquè les seves dades siguin tractades per Pinmat en relació a qualsevol de les finalitats indicades en aquesta Política.

L'usuari i / o client assumeix la responsabilitat de la veracitat de les dades que ha facilitat i es compromet a que els mateixos siguin certes i es troben actualitzats, no podent utilitzar la identitat d'una altra persona ni comunicar les seves dades de caràcter personal llevat que acrediti disposar d'una autorització amb validesa legal. A aquests efectes, l'usuari i / o client serà l'únic responsable davant de qualsevol dany, directe i / o indirecte que causi a tercers oa Pinmat per l'ús de dades de caràcter personal d'un altre titular sense la seva prèvia autorització, o les seves pròpies dades de caràcter personal quan aquestes siguin falses, errònies, no estiguin actualitzades o resultin inadequats. L'usuari i / o client que comuniqui les dades de caràcter personal d'un tercer serà responsable d'haver recaptat el consentiment del propi interessat, així com de les conseqüències en cas contrario.El usuari i / o client que comuniqui dades personals a Pinmat manifesta ser major d'edat d'acord amb el que disposa la legislació espanyola, no havent de proporcionar en cas contrari dades a Pinmat. Qualsevol dada facilitada per un menor d'edat requerirà del consentiment o autorització prèvia dels seus pares, tutors o representants legals, que seran responsables de les dades personals facilitades pels menors al seu cargo.La present Política serà d'aplicació subsidiària en relació a altres condicions sobre la recollida o tractament de dades personals que es puguin establir amb caràcter especial i de comunicar a través de formularis de registre o dels contractes dels serveis particulars, sent aquesta Política complementària de les esmentades en allò que no estigués previst expressament en aquestes. la utilització dels serveis de Pinmat requereix l'acceptació expressa de la present Política de protecció de dades.

# Fins de la recollida i tractament de les dades per Pinmat.

Pinmat disposa de diversos fitxers on recull i emmagatzema les dades personals que li són comunicats en la seva condició de responsable del tractament. A continuació s'indiquen les finalitats de la recollida i tractament de dades personals per part de Pinmat:

Pel que fa a les "cookies", utilitzades per Pinmat a la navegació de la seva pàgina web https://www.pinmat.es que s'emmagatzemen a l'equip de l'usuari (ordinador o dispositiu mòbil) recopilant informació sobre aquestes visites, la finalitat és millorar la usabilitat d'aquesta pàgina web, facilitar la navegació per la mateixa, conèixer els hàbits i necessitats de navegació dels usuaris per poder adaptar-se a ells i obtenir informació amb fins estadístics. En el cas dels usuaris que siguin clients de Pinmat, la informació recollida a través de les galetes serveix també per a la seva identificació en accedir a les eines que Pinmat posa a la seva disposició per gestionar els serveis contractats.

Els usuaris poden configurar el seu navegador perquè bé els notifiqui la recepció de "cookies", o bé evitar-la. Si l'usuari decidís retirar el consentiment per a la recepció de cookies després d'haver-ho atorgat, haurà d'eliminar totes aquelles emmagatzemades en el seu equip i configurar les opcions dels diferents navegadors. La navegació per la pàgina web de Pinmat un cop desactivada la recollida de cookies és possible, encara que la utilització d'alguns serveis podrà patir limitacions.
Els interessats poden consultar més informació en la Política de galetes de Pinmat, publicada en https://www.pinmat.es/content/10-cookies.

En el cas que els interessats emplenin algun dels formularis de Pinmat per participar en alguna de les seves accions comercials, la seva finalitat serà la participació en les mateixes, així com l'enviament d'informació publicitària sobre els serveis de Pinmat llevat que l'interessat manifestés de forma expressa la seva oposició quan les seves dades siguin recollides. En qualsevol cas, l'interessat podrà modificar l'opció sobre la recepció d'informació comercial en qualsevol moment, a través dels mitjans disponibles per a això en Pinmat.
La finalitat de la recollida i tractament de les dades en els casos d'enviament d'un correu electrònic a Pinmat o d'una comunicació de dades personals a través de qualsevol altre mitjà (com per exemple, un formulari de contacte publicat a https: // www .pinmat.es) serà atendre les consultes, dubtes i sol·licituds d'informació sobre Pinmat i els seus serveis.
Pel que fa a contractació dels serveis de Pinmat, les dades recollides es limitaran a les dades personals necessàries per a establir la relació contractual amb el client i possibilitar la prestació dels serveis. Les finalitats amb què es recolliran i tractaran aquestes dades seran les següents: 

El manteniment de la relació contractual d'acord amb la naturalesa dels serveis contractats, sent aquesta la finalitat principal, de manera que Pinmat pugui contactar amb el client a través del correu electrònic, telèfon o de qualsevol altres mitjà indicat per aquest.
Per possibilitar l'enviament de documentació i informació en relació als serveis contractats i per a l'enviament de comunicacions comercials tingui per objecte aquests serveis o altres similars, a través d'e-mail, correu postal, telèfon, SMS o de qualsevol altre mitjà indicat per el client, llevat que aquest manifesti de forma expressa la seva oposició quan realitza la contractació. De forma independent a l'opció escollida pel client en el procés de contractació, el client podrà modificar la seva decisió en qualsevol moment i tantes vegades com vulgui, a través de l'apartat específic disponible a la seva Àrea de Client, triant si vol rebre o no informació comercial de Pinmat.
El manteniment dels registres històrics de les relacions comercials de Pinmat, durant els terminis legalment establerts.
En els casos en què l'accés o tractament per part de Pinmat es realitzi respecte de dades personals en què el client tingués la condició de responsable o d'encarregat del tractament, Pinmat actuarà com a encarregat del tractament d'acord amb el que preveu l'art. 28 del RGPD. L'apartat "Pinmat com a encarregat del tractament" inclòs en aquesta Política recull més informació al respecte.
Pinmat procedirà a retenir ia conservar determinades dades de trànsit generades durant el desenvolupament de les comunicacions, així com a comunicar aquestes dades als òrgans competents sempre que concorrin les circumstàncies legals previstes, tot això en compliment de la Llei 25/2007, de 18 de octubre, de conservació de dades relatives a les comunicacions electròniques ia les xarxes públiques de comunicacions.
Per a totes les finalitats que apareguessin recollides de forma expressa en els contractes corresponents a cada un dels serveis contractats pel client i acceptats per aquest.

# Destinataris de les dades.

Seran destinataris de les dades personals recollides per Pinmat:

Aquells proveïdors de Pinmat que participin en la prestació dels serveis, si això fos necessari per possibilitar els mateixos.
Les societats que formen part del Grup empresarial al qual Pinmat pertany, entès aquest acord amb el que estableix l'art. 42 del Codi de comerç, l'activitat sigui la comercialització de serveis d'igual o similar naturalesa oferts per Pinmat.
Les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, així com òrgans judicials o administratius, si la col·laboració de Pinmat fos requerida per proporcionar informació relacionada amb els seus clients o serveis, d'acord amb la llei.
Qualsevol altre que sigui necessari per possibilitar la prestació de cada servei en concret, proporcionant la informació necessària en els contractes dels serveis de Pinmat, que són acceptats de forma expressa pels clients.

# Termini de conservació de les dades.

La conservació de les dades personals per part de Pinmat es realitzarà durant el termini de temps que fos estrictament necessari per a complir les finalitats recollides en la present Política, mantenint Pinmat degudament bloquejades les dades més durant el període en el qual poguessin derivar responsabilitats de la seva relació amb els clients.

Respecte a les dades objecte de conservació d'acord amb la Llei 25/2007, de 18 d'octubre, de conservació de dades relatives a les comunicacions electròniques ia les xarxes públiques de comunicacions, el període de conservació dels mateixos serà el detallat en aquesta normativa.

# Drets dels usuaris.

Els drets dels usuaris en relació a la recollida i tractament de dades per part de Pinmat són els següents, reconeguts pel RGPD:

Dret d'accés: Els usuaris tenen dret a sol·licitar i obtenir informació de Pinmat sobre les seves dades personals, a accedir-hi i a obtenir informació sobre el seu tractament.
Dret a obtenir una còpia de les seves dades personals.
Dret de supressió: Els usuaris poden sol·licitar la supressió de les dades quan no resultin ja necessaris per a la finalitat per a la qual es van proporcionar o si concorren la resta de circumstàncies previstes pel RGPD.
Dret de rectificació: En el cas que les seves dades fossin incorrectes o incompletes, els usuaris tenen dret a sol·licitar la rectificació dels mateixos.
Dret de limitació del tractament: En els casos previstos en l'art. 18 del RGPD, els usuaris tenen dret a sol·licitar que es limiti el tractament de les seves dades personals, de manera que no s'apliquin als mateixos les operacions de tractament que corresponguin.
Dret a la portabilitat: Els usuaris tenen dret a rebre les dades personals que els pertoquin en un format estructurat i d'ús comú, sent requisits necessaris que aquestes dades incumbeixin exclusivament a l'usuari i haguessin estat facilitades per aquest a Pinmat.   

Per a l'exercici dels seus drets, els usuaris podran utilitzar les següents vies:

En el cas d'usuaris que siguin clients de Pinmat: els clients tenen a la seva disposició l'eina "Àrea de Client", a la qual s'accedeix de forma autenticada des https://www.pinmat.es i que disposa d'un apartat específic on poden comprovar les dades en qualsevol moment.
En el cas tant d'usuaris no clients com de clients de https://www.pinmat.es: Tenen a la seva disposició l'adreça de correu electrònic info@pinmat.es, a la qual podran enviar un e-mail per exercir els seus drets . Si ho desitgen també poden fer-ho a través de l'enviament d'una petició acompanyada del seu D.N.I. o document vàlid que acrediti la seva identitat, adreçada al Departament Comercial de Pinmat S.A., carrer general Torrijos 5-33, 08302, Mataró, Barcelona especificant el dret que desitgen exercir.

Pinmat es reserva el dret de cobrar un cànon pels costos administratius que es derivin en els casos de sol·licituds manifestament infundades o excessives pel seu caràcter repetitiu, així com el dret de negar-se a actuar respecte de les mateixes, d'acord amb l'art. 12.5 RGPD.

# Autoritat de control.

En el cas de considerar que el tractament de les seves dades personals no ha estat realitzat d'acord amb la legislació vigent, els usuaris podran comunicar-ho a l'autoritat de control que en cada cas correspongui. A Espanya, l'autoritat de control és l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, les dades de contacte estan publicats en https://www.agpd.es/portalwebAGPD/CanalDelCiudadano/contacteciudadano/index-ides-idphp.php

 

# Pinmat com a encarregat del tractament.

En relació a les dades personals respecte dels quals el client ostentés la condició de responsable o d'encarregat del tractament, Pinmat tractarà aquestes dades conforme a l'art. 28 RGPD i concordants, quan això sigui necessari per a la prestació dels serveis contractats. Pinmat actuarà en aquest cas com a encarregat del tractament, d'acord amb les condicions indicades a continuació:

Pinmat tractarà aquestes dades conforme a les instruccions del client responsable o encarregat del tractament, no utilitzant-los per a un fi diferent al que figura en la present Política i / o en les condicions contractuals que siguin d'aplicació.
Un cop complerta la prestació dels serveis objecte del tractament de les dades personals es procedirà a la destrucció dels mateixos, igual que a la de qualsevol suport o documents en què consti alguna dada personal o qualsevol informació que s'hagi generat durant, per i / o per la prestació dels serveis. No obstant això, Pinmat podrà mantenir degudament bloquejades les dades durant el període en què es puguin derivar responsabilitats de la seva relació amb el client.
Conforme a l'art. 28 del RGPD, Pinmat mantindrà el degut secret professional respecte de les dades personals a les quals hagi de accedir i / o tractar per tal de complir en cada cas amb l'objecte del contracte del servei que li sigui d'aplicació, tant durant com després de la terminació dels mateixos, comprometent-se a utilitzar aquesta informació només per a la finalitat prevista en cada cas ia exigir igual nivell de compromís a qualsevol persona que dins de la seva organització participi en qualsevol fase del tractament de les dades personals responsabilitat del client.
En el cas que Pinmat destini les dades a una altra finalitat o les comuniqui o utilitzi incomplint aquesta Política o les seves corresponents condicions contractuals, serà considerat responsable del tractament.
 El client autoritza a Pinmat, en qualitat aquesta d'encarregat del tractament, a subcontractar amb tercers en nom i per compte del client, els serveis d'emmagatzematge, custòdia de les còpies de seguretat de dades i seguretat, així com aquells que fossin necessaris per a possibilitar la prestació dels serveis contractats, respectant en tot cas les obligacions imposades pel RGPD. El client podrà dirigir-se a Pinmat en qualsevol moment per conèixer la identitat de les entitats subcontractades per a la prestació d'aquests serveis, les quals actuaran d'acord amb els termes previstos en aquest document i prèvia formalització amb Pinmat d'un contracte de tractament de dades conforme a l'art . 28.4 del RGPD.
Pinmat no es responsabilitza de l'incompliment de les obligacions derivades del RGPD o de la normativa corresponent en matèria de protecció de dades per part de l'usuari i / o client pel que fa a la seva activitat correspongui i que es trobi relacionat amb l'execució del contracte o relacions comercials que l'uneixen a Pinmat. Cadascuna de les parts haurà de fer front a les responsabilitats derivades del seu propi incompliment de les obligacions contractuals i de la normativa vigent.

# Dades del responsable del tractament.

Denominació social: NOVA Pinmat S.A.

NIF: A-93460038

Domicili social: C/ General Torrijos nº5-33 08302 Mataró (Barcelona)

E-mail de contacto: info@pinmat.es

# Dades de contacte del delegat de Protecció de Dades:

 info@pinmat.es

Tornar a l'Índex

Llei aplicable i jurisdicció

Les presents condicions generals s'interpretaran i regiran de conformitat amb la legislació espanyola vigent en cada moment. Per a qualsevol qüestió litigiosa derivada de l'existència, accés, utilització o contingut de les condicions generals, tant l'usuari / clients com NOVA Pinmat, SA. se sotmeten a la jurisdicció i competència dels jutjats i tribunals que corresponguin d'acord amb la legislació vigent en cada moment.

Tornar a l'Índex