Envia el teu currículum

T'agradaria treballar amb nosaltres, no dubtis en enviar-nos el teu currículum i ho tindrem en compte per a la nostra pròxima selecció de personal.


Envia el teu currículum

Pinmat t'ofereix la possibilitat de ser inclòs a la base de dades per formar part dels processos de selecció que es realitzen de forma regular, tant a nivell de plataformes logístiques com de punts de venda.

Si els nostres valors encaixen amb els teus, t'agraden els reptes i creus que la nostra empresa està fet a la teva mida ... Explica'ns qui ets! Envia'ns el currículum per correu electrònic i explica'ns per què creus que el millor candidat

** Si estàs interessat pots enviar el teu currículum mitjançant el següent formulari.

** Si prefereixes enviar-nos el teu cv per mitjà d'un correu postal, envia'ns el teu escrit a carrer General Torrijos, n ° 5-33 (cp. 08302) Mataró Barcelona.

Envia la teva sol·licitud


Envía tu curriculum

* Camps obligatorisPolítica i protecció de dades

Pinmat.com (NOVA Pinmat, SA.) Garanteix que totes les dades recollides a través del formulari seran utilitzades en la forma i amb les limitacions i drets que concedeix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD). El tractament i gestió dels mateixos compleix l'estipulat en el Reial Decret 994/1999, d'11 de juny, pel qual s'aprova el Reglament de mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal. Autoritzes a Pinmat.com (NOVA Pinmat, SA.) Per a l'ús i tractament informàtic de les dades personals que faciliti, que seran emprats per proporcionar-li informació de les nostres condicions de distribució, la promoció dels productes i serveis de Pinmat.com (NOVA Pinmat, SA.) i amb fins històrics. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les seves dades personals, de conformitat amb el que estableix la normativa vigent sobre protecció de dades personals, dirigint-se a info@pinmat.com.