Procés de compra

Selecciona els teus productes

Selecciona dins de les categories, el producte que vols adquirir. Has de fer clic a "Afegeix a la cistella".

Paso 1

En aquest pas et apareixerà una nova finestra, on trobaràs el resum de la teva cistella, amb tots els productes seleccionats així com la seva IVA i ports desglossats.

Paso 2

En aquest pas et apareixerà una nova finestra, on trobaràs el resum de la teva cistella, amb tots els productes seleccionats així com la seva IVA i ports desglossats.

Paso 3

En aquest pas hauràs de confirmar l'adreça d'enviament de la comanda, ja que pot ser que prefereixis rebre els teus productes en una direcció que no sigui el teu domicili habitual.

Paso 4

Un cop identificat correctament, anirem al següent pas, on podràs triar la forma d'enviament que desitgis, en aquest apartat pots deixar el comentari que vulguis en el requadre habilitat.

Paso 5

Finalment només queda seleccionar la forma de pagament (targeta, transferència o paypal).
Després de fer tots aquests passos, la teva comanda haurà estat realitzat correctament i serà enviat en el termini de temps estipulat.

I si hi ha un problema amb la meva comanda i el vull tornar?

A través del servei "Devolució fàcil" pots tornar un producte de manera ràpida i fàcil.

Devolución fácil

Té algun defecte, has canviat d'opinió, t'ha arribat algun producte que no havies sol·licitat, el pots tornar a través del nostre servei "Devolució fàcil".

T'expliquem el procés pas a pas:

  • Des del teu menú "El meu compte".
  • Entra a l'apartat "Històric de comanda"
  • Selecciona la teva comanda.
  • Des del formulari de devolució de mercaderia, tria el producte i en sol·licita la devolució, un del nostre agent es posarà en contacte amb tu per organitzar la recollida i devolució del producte.

Disposes de 30 dies hàbils per a realitzar la devolució d'un producte o comanda des que el seu estat aparegui com lliurat a "El meu compte" - "Les meves comandes".