En Pinmat t'oferim 4 formes de pagaments:

Formas de pago

 • Targeta bancària

  El pagament amb targeta és molt segur, només hauràs d'introduir les dades i et connectaràs en temps real amb el TPV virtual del sistema servired.

 • Transferència bancària

  Realitza un transferència al compte ES33 0075 3071 4605 0012 8501 del banc Popular, posant en l'beneficiari a pinmat.com. Indica el nombre de comanda en l'assumpte.

 • Paypal

  PayPal és un mètode segur que empra les tecnologia d'encriptació SSL de 128 bits per protegir tota la teva informació.

 • Contra reemborsament

  Realitza la teva comanda i paga-ho a casa. Només per a comandes fins a 100 € i amb un recàrrec de 6 €.

Targeta bancària

El pagament amb targeta VISA o mastercard és molt segur ja que no només hauràs d'introduir les dades de la teva targeta sinó que a més et connectaràs en temps real amb el TPV virtual del sistema servired. El TPV virtual és un dispositiu preparat per treballar en manera totalment segur dins de l'operativa de vendes a través d'Internet. Totes les transaccions que es realitzen a través del TPV Virtual comptaran amb totes les garanties de seguretat, confidencialitat i integritat per als agents participants: titulars de targetes, entitats emissores, comerços i les seves entitats adquirents. Aquesta mesura, encara que pugui ser més incòmoda a l'hora de pagar amb targeta, es fa per la teva seguretat.

 

Transferència bancària

El pagament per transferència bancària consisteix que el client fa una transferència per l'import de la compra, realitzant el pagament en el compte corrent ES33 0075 3071 4605 0012 8501 del banc Popular, posant en l'beneficiari a pinmat.com. En l'assumpte has d'indicar el número de comanda, que coneixeràs pel mail de confirmació de comanda que et ha d'arribar després de finalitzar la teva compra.

 

Paypal

PayPal és un mètode segur per fer pagaments i transferències de diners perquè fa servir tecnologia d'encriptació SSL de 128 bits per protegir tota la informació confidencial i el destinatari mai rep dades financeres ni informació personal.

 

Contra reemborsament

Realitza la teva comanda i págaselo al transportista quan el rebis a casa teva. Recorda que aquest mètode de pagament només està disponible per a comandes de fins a 100 € i comporta un recàrrec de 6 €.