Com tractar les taques a la paret?

Publicado el : 2020-04-06 00:53:40
Categorías : Benvingut al teu blog de bricolatge , Pintura

Com tractar les taques a la paret?

El més normal que existeix és que les parets de la nostra llar s'embruten i acumulin una gran quantitat de brut , el que fa necessari que siguin pintades cada cert temps i sobretot quan es va a llogar o vendre l'habitatge.

També pot succeir que acabat de pintada les parets observem algunes taques o ratllades molt notoris. No podem tornar a pintar-pel que el millor és recórrer a netejar l'àrea afectada.

També pot passar algun temps des de l'última pintada i comença a aparèixer la floridura, el qual és un fong que es forma a partir d'espores existents en l'aire. Creix en ambients càlids i humits amb poca ventilació i resulta perjudicial per a la salut.

Alguns consells per treure les taques a la paret

âž” Inicialment hem de procedir a retirar la pols acumulada, per al que pot utilitzar-se un raspall de pèl molt suau, un plomall o una mopa procurant passades de dalt a baix i després quan hagis finalitzat passar l'aspiradora per terra o escombrar per recollir la brutícia que s'hagi desprès i evitar que torni a adherir-se a les parets.

âž” Després has de començar el procés de eliminació de les taques de la paret . Per a això, et oferirem diverses alternatives:

Aigua amb bicarbonat de sodi : p ot ser utilitzat tant en les parets blanques com en les de color. prepara una pasta d'aigua amb bicarbonat i aplica-en les àrees a endreçar amb un drap net. S'ha de deixar durant uns minuts i després repassar amb un drap net humitejat en aigua i finalment assecar amb un altre drap sec.

Clor : d isuelve una quantitat prudencial de clor en un recipient amb aigua i amb un drap o esponja humitejada en aquesta barreja restriégalo sobre la taca. Igualment ajudarà en l'eliminació de bacteris i gèrmens.

Esponja esborrany : s i introdueix l'esponja en aigua i després ha de escórrer-per evitar que escorri i deixi rastres d'aigua a la paret . ha passar-se l'esponja en la mateixa direcció i si es requereix tornar a passar-la s'ha de fer servir la part que encara no s'hagi embrutat.

Talc : r OCIA talc en un drap sec i després distribuir-sobre les taques d'humitat, deixant que penetri a la paret. Ha de repetir-se les vegades que sigui necessari perquè la taca desaparegui.

Per a l'eliminació de la floridura i humitat de les parets t'oferim les següents recomanacions:

Carbó vegetal: és molt eficaç per combatre la humitat en l'ambient. Només cal col.locar alguns trossos en un recipient que posseeixin una tapa perforada.

Goma aràbiga : i s una resina, la qual s'extreu de certes varietats de l'arbust de l'acàcia. Actua com a excel.lent reductor d'humitat.

Vinagre de poma : i s molt bona opció natural per eliminar la floridura. Dilueix una tassa de vinagre de poma en tres litres d'aigua. És excel.lent per eliminar els virus i bacteris que puguin trobar-se en sostres i parets.

Sal de mar : c oloca una mica de sal en diversos recipients i després es distribueix per les habitacions de casa teva. Llocs com la cuina o el bany solen ser humits de manera que per aconseguir una ventilació correcta ha de mantenir-obertes finestres i portes.

Has r eparar les filtracions d'aigua que apareguin.

 Després de banyar-te , comprova que la cortina del bany quedi ben estesa perquè escorri l'aigua. El mateix has de fer amb les tovalloles per evitar que es concentri la humitat.

Desitgem les parets de casa teva estiguin lluents aplicant alguns d'aquests tractaments per treure les taques a la paret.

Share

Añadir un comentario

 (con http://)