Material escolar

Publicado el : 2020-04-06 00:46:04
Categorías : Benvingut al teu blog de bricolatge , Material escolar

Material escolar

Els col.legis, solen demanar, ja sigui a l'acabo de l'any escolar o al començament del pròxim (tot i que és més comú en l'actualitat, que ho facin en acabar les activitats anuals), una llista de materials que li faran falta als nostres fills durant l'any següent per complir les seves activitats escolars sense contratemps.

Però segurament, guardem aquesta llista en algun calaix i l'acabem de desempolsar, tan sols uns dies abans del començament del nou període escolar, on les compres es transformen en una veritable odissea, ja que tots han fet el mateix.

La despesa en la compra de material escolar no és poc i més encara si hi ha diversos nens en la família. Tot pare desitjaria que els mateixos materials escolars els durin als seus fills fins a la finalització del cicle escolar. I això no és impossible, sempre que ensenyem als nens (des de més petits millor) a l'correcte ús i cura dels mateixos. És un aprenentatge fonamental no només per als començaments de la seva vida escolar, sinó per a tota la seva vida inclosa la d'adult.

El gust personal dels nostres fills i els materials escolars

Si notem als nens poc entusiasmats davant la imminent arribada del nou cicle escolar, podem ajudar a incentivar-, permetent que ens acompanyin a fer les compres, armar els materials junts i permetre, dins de les possibilitats econòmiques, que els estris tinguin a veure amb els seus gustos personals, aunques no sigui en colors o formes (per exemple, si els agrada la motxilla verda, encara que a nosaltres ens agradi la vermella, inclinar-se per l'elecció d'ells, després de tots seran ells els qui la facin servir tots els dies).

Triar qualitat i no marques

Per a realitzar una compra intel.ligent, cal començar per no deixar-se influenciar per les marques que el mercat actual o de moda ens ofereix, moltes vegades per optar per les mateixes, no controlem i ens portem material de poca qualitat ia preu elevat, triada per la portada amb dibuixos cridaners que criden l'atenció a nens i grans.

Una altra consell, és el de buscar preus, moltes vegades el mateix material escolar es troba més econòmic en un altre local, de manera que la recerca de preu no pot faltar a l'hora de voler fer una bona compra estalviant en la mateixa.

Aquestes recomanacions poden ser de gran ajuda per poder completar sense inconvenients la llista requerida. És important tenir en compte que cap establiment escolar ens pot obligar a adquirir una o altra marca de material escolar, si en el llistat es troba alguna marca en particular, hem de pensar en la mateixa com un suggeriment o una recomanació, no com una obligació.

Share

Añadir un comentario

 (con http://)