Escull el millor material d'oficina

Publicado el : 2020-04-06 00:45:50
Categorías : Benvingut al teu blog de bricolatge , Material d'oficina

Escull el millor material d'oficina

L'ergonomia és l'estudi de com l'equip i els mobles es poden arreglar perquè la gent pugui fer la feina o altres activitats de manera més eficient i còmoda.

El producte ergonòmic adequat s'ha d'ajustar tant a l'usuari com al propòsit previst. Les eines ergonòmiques accessibles t'ajudaran a reduir les teves opcions a les que millor s'adaptin a les teves necessitats.

Cadira ergonòmica: Una cadira ergonòmica, com una cadira que s'ajusta a tu i als teus moviments, és un factor crític en la selecció d'una cadira. A més de consells sobre com aconseguir la cadira de mida adequada, la majoria de les cadires ergonòmiques estan disponibles amb moltes opcions que afecten a la comoditat. No totes les cadires ergonòmiques són adequades per a cada persona. La cadira adequada et cabrà perfectament i inclourà totes les característiques que necessites.

Monitor LCD de braç o suport: Pocs productes poden ser més difícils de reduir les opcions de treball que amb els braços del monitor. Un bon braç de monitor et permetrà ajustar el nivell de visió i l'alçada del teu monitor durant tot el dia, evitant la tensió en els ulls i el coll.

Safata de teclat : Existeixen moltes opcions per a les safates de teclat. En un món on tots passem hores cada dia escrivint, una safata de teclat és un component crític de l'ergonomia en el lloc de treball.

Escriptori : Passem vuit, deu, de vegades dotze hores al dia en les nostres cadires i no ens està fent cap bé . Un escriptori ergonòmic et permetrà agafar un descans i aixecar-te, fer que la sang que flueixi i despertar el cervell. Et recomanarem una bona opció d'escriptori d'altura ajustable.

Catifa : Una estoreta ergonòmica pot proporcionar alleujament als treballadors que passen la major part del dia de peu, ajuda a la tracció per a aquells que treballen en entorns relliscosos a més de moltes altres característiques avantatjoses.

Teclat : Els patrons del teclat van ser inventats fa centenars d'anys i encara la major part de nosaltres utilitza el mateix disseny bàsic. Per què? Un bon teclat ergonòmic et portarà fora de l'edat fosca i et proporcionarà algun alleujament a llarg termini molt necessari.

Ratolí : Si passes tot el dia en un ordinador, un ratolí és com el teu apèndix extra. Deixa de estressar de la manera més desagradable i utilitza alguna cosa un ratolí ergonòmic que t'ajudarà.

Share

Añadir un comentario

 (con http://)