Gespa artificial, com mantenir-lo en bon estat

Publicado el : 2021-07-12 11:28:12
Categorías : Benvingut al teu blog de bricolatge , Decoració , Jardineria , llar

Gespa artificial, com mantenir-lo en bon estat

La gespa artificial està de moda. Com a element decoratiu i funcional, presenta múltiples avantatges respecte a la gespa tradicional, a més de ser molt més econòmic. Per això, cada vegada més clients ho trien com a opció per decorar els seus jardins o terrasses.

Gràcies a la tecnologia disponible en l'actualitat, els fabricants poden produir una gespa de qualitat, amb acabat raonablement natural. A més es tracta d'un producte summament fàcil de col·locar, mantenir i molt durador.

Després de la instal·lació toca mantenir la gespa artificial en bon estat

Posar la gespa artificial és una tasques relativament simple, sempre que el terreny estigui ben anivellat. Amb unes poques eines, i una mica d'habilitat, la instal·lació és fàcil: mesurar, adquirir el material necessari, tallar i col·locar, emprant cinta de doble cara o grapes per a la fixació, segons les condicions de el terreny.

Si bé la gespa artificial és un producte que requereix un mínim manteniment, tenir-lo en perfecte estat requereix de la realització periòdica de certes tasques.

Cal destacar, que aquest tipus de productes està fabricat amb fibres sintètiques, resistents als raigs de sol i de la humitat. Això simplifica notablement les tasques de cura.

El manteniment de la gespa artificial

La tasca bàsica de manteniment de qualsevol gespa artificial, consisteix en el raspallat freqüent de la mateixa, procurant realitzar sempre la tasca amb cura per no remoure les fibres.

Per mantenir la gespa artificial en bon estat i prolongar la seva vida útil, recomanem rentar periòdicament amb abundant aigua, utilitzant una mànega. Amb aquesta simple tasca, es retira la pols acumulada i la brutícia existent. Es pot realitzar una tasca de neteja més profunda, emprant productes específics com netejadors antiestàtics per exemple.

Un cop rentat, és important retirar l'accés d'aigua per evitar que el producte es deteriori.

Amb aquestes simples tasques, el raspallat i el reg, la gespa artificial sempre lluirà en bon estat, mantingut la seva brillantor i allargant la seva vida útil.

Césped artificial

Altres consells per mantenir la gespa en bona forma

Perquè el producte llueixi sempre la seva millor cara, és important evitar arrossegar els mobles i adórenos que reposen sobre ell, ja que això segurament acabés per danyar la gespa.

Un altre gran enemic de la gespa artificial és el foc. Sobretot a l'estiu és comú organitzar barbacoes, i aquesta activitat pot resultar summament arriscada pel que és important tenir molta cura.

En qualsevol cas, optar per decorar amb gespa artificial és una molt bona opció, permet estalviar diners i cuidar l'aigua. Si busques els millors models amb diferents qualitats i gruixos, visita Pinmat, la botiga especialitzada en decoració.

Share

Añadir un comentario

 (con http://)