Nous Esprais MTN Hardcore

Publicado el : 2020-04-06 00:55:23
Categorías : Benvingut al teu blog de bricolatge , Pintura

Nous Esprais MTN Hardcore

Pinmat - Nous Esprais MTN Hardcore, colors de moda.

Les noves pintures spray de los Hardcore de Montana a part que estètica s'ha renovat totalment, l'Hardcore 2 conserva el millor del pot més emblemàtic de Montana Colors i afegeix millores notables en la rapidesa d'assecat i en el cobriment, així com una carta de colors totalment renovada. L'esprai de Montana model Hardcore, és l'esprai insígnia de la marca, és molt més que un esprai de pintura multiusos.

L'opacitat i brillantor dels colors que componen la seva carta li atorguen una versatilitat fora de sèrie. Posseeix una àmplia carta de colors de manera i és perfecte per a la realització de treballs de pintura ja que posseeix un nou difusor que atorga un màxim rendiment i precisió. Gràcies a la nova vàlvula V-Touch ofereix més control i maneig.

El Hardcore va transformar la concepció del graffiti a nivell mundial ja que és adequat adequat per a materials de tot tipus. És compatible al 100% amb tots els difusors, incloent Fat Pink i Astro Fat. ""Four Seasons"" amb un millor funcionament en temperatures extremes. Colors POP. Nova formulació i millora del cobriment. Si el que estàs buscant és comprar una bona pintura en esprai per als teus treballs pregunta sobre els esprais de MTN Hardcore a les nostres botigues Pinmat de Mataró i Granollers.

Share

Añadir un comentario

 (con http://)