Pintura a dits de la marca Giotto

Publicado el : 2020-08-24 17:04:26
Categorías : Benvingut al teu blog de belles arts. , Material escolar

Pintura a dits de la marca Giotto

A la nostra botiga de Mataró, podràs trobar una infinitat de productes per a l'oficina, així com, materials escolars, papereria i molt més.

En aquesta oportunitat et presentem un producte perfecte per apropar als més petits a el món de la color.

Es tracta de la pintura a dits de la marca Giotto, que com et comentem, és ideal per aconseguir una primera aproximació dels nens a les Belles Arts.

Giotto ofereix aquest producte en diferents formats. Estoigs de tres pots de 100 ml. Estoig de 6 pots de 200 ml. I ampolles individuals de 750 ml.

El format ampolla de 750 ml, a més de la seva gran capacitat, inclou un disseny ergonòmic que afavoreix la seva manipulació i tap dosificador amb sistema anti-degoteig, ideal per aplicar el producte de forma més precisa i còmoda.

Pel que fa a la pintura en si, la seva textura és densa i molt agradable a el tacte, el que garanteix que els encanti als més petits. Es tracta d'una fórmula molt cobrent, que permet pintar tant amb els dits, com amb pinzell.

I què dir dels colors !!! La marca presenta aquest producte amb 10 colors molt vius que es poden barrejar entre si per aconseguir noves tonalitats i aconseguir els millors resultats.

La pintura a dits de Giotto, ha estat dermatològicament testada, és molt segura, perfecta per a nens / es a partir dels dos anys. És súper rentable tant en mans com en teixits.

Com sempre, et convidem a visitar la nostra botiga de Mataró, per descobrir aquest i altres milers de productes, t'esperem.

Share

Añadir un comentario

 (con http://)