Pintura en spray MTN 94 de Montana Colors

Publicado el : 2021-01-18 10:55:50
Categorías : Benvingut al teu blog de bricolatge , Decoració , Pintura

Pintura en spray MTN 94 de Montana Colors

La pintura en spray destaca principalment per la seva versatilitat. És indispensable per a qualsevol grafiter que sigui precís de tal i que intenti plasmar el seu art en un suport, però pot utilitzar-se en un sinfí d’ocasions. És útil per realitzar petites reparacions en vehicles, per a manualitats, per a bricolatge, per a Belles Arts, per pintar plàstics, o per donar-li un acabat increïble a algun mòbil olvidat.

Quan ens referim a pintura en spray, indudablement tenim que destacar als millors fabricants, i en aquest punt és imposible sense detenir en Montana Colors, que des de 1994, desenvolupa els millors productes del sector. Calitat, resistència, color ... els adjectius son infinits quan de spray Montana Colors es tracta.

En aquesta ocasió os deixem un vídeo en on els artistes de la marca ens mostren alguna cosa del que es pugui fer amb pintura en spray. En aquesta oportunitat s’utilitzen els reconeixuts botes de pintura en aerosol MTN 94.

MTN 94 és un dels productes estrelles de Montana Colors. Hablamos de una pintura sintética de alta calidad, que confiere acabado mate perfecto, duradero, y que seca muy rápidamente.

MTN 94 és probablement la pintura en aerosol més versàtil del mercat. Es presenta amb una extensa oferta de colors, 216, en format de 400ml i és una eina apropiada per a la realització de pràcticament qualsevol tipus de treball creatiu que requereixi un acabat company.

La particularitat d’aquesta pintura en aerosol radica en la suavitat de la seva vàlvula, que confereix una maniobrabilitat perfecta i precisa. Això permet pintar amb facilitat i detalls. El seu ràpidament evita el got a més de permetre el repintat gairebé de manera immediata.

Si necessites més informació sobre la pintura en spray MTN 94 de Montana Colors no dudes en acercarte a nuestra tienda Pinmat de Mataró, Barcelona, ​​i preguntar als nostres professionals, esperem.

Share

Añadir un comentario

 (con http://)