Pintura interior, dóna-li a cada habitació un toc distintiu

Publicado el : 2021-09-06 16:45:33
Categorías : Benvingut al teu blog de bricolatge , Pintura

Pintura interior, dóna-li a cada habitació un toc distintiu

Existeixen molts tipus de pintura interior en el mercat, però, són pocs els productes que compleixen amb els requisits necessaris per aconseguir un acabat perfecte en cada ocasió.

Si es vol estalviar temps i diners, és millor dedicar una mica d'esforç a investigar sobre les diferents possibilitats existents, abans d'optar per una pintura interior en concret.

Triar una bona pintura interior, garantia d'èxit

Triar un bon producte és la clau. També aplicar-lo correctament és clar. Una bona pintura per a interiors ha de reunir certes característiques, i d'elles depèn en gran mesura, la qualitat del producte i el resultat que es pot aconseguir a l'aplicar-lo.

- Les bones pintures d'interior retenen el color: a diferència de les pintures d'interiors de baixa qualitat, les bones mantenen el seu to i lluminositat amb el pas dels anys.

- S'adhereixen fàcilment: les pintures per a interiors de bona qualitat s'impregnen amb facilitat i creen una capa resistent, molt difícil de remenar.

- Són rentables: les pintures d'interior en ocasions sol tacar-se amb líquids o empremtes, un bon producte permetrà rentar-lo amb facilitat, sense ocasionar desperfectes importants.

- Posseeixen alt poder de cobriment: les bones pintures rendeixen més, si el suport està en bon estat, una sola mà de producte sol ser suficient. Amb això s'estalvia temps i diners.

- Incorporen propietats anti-floridura: un aspecte que sempre pertorba és la floridura, aquestes horribles taques produïdes per la humitat i els fongs.

Molts opten per passar-li una capa de pintura creient que així desapareixeran, ¡la sorpresa és que d'aquí a unes setmanes aquesta taca torna a aparèixer! Per això, optar per un producte amb propietats anti-floridura és fonamental.

- No emeten olors fortes: a l'comprar pintures per a interiors has de considerar que no tinguin olors fortes, les pintures a base d'aigua poden ser la teva millor elecció.

Finalment, una bona pintura per a interiors de be ser respectuosa amb el medi ambient i segura per als ocupants de la casa. Des d'aquest blog us recomanem comprar sempre una bona pintura per a interiors ecològica.

pintura interior

Els tres colors tendència per a pintar interiors

Experimentar amb colors de pintura per a interiors és un gran desafiament. Els colors són els aliats perfectes per expressar el que volem transmetre, a més de realçar la bellesa dels nostres espais interiors.

Hi colors d'interiors de casa intensos o més subtils, a continuació et donarem tres bones opcions:

- Color gris: EL color gris en tots els seus matisos destaca com un dels tons per a pintar interiors més especials.

- Color vi: També conegut com vermell bordeus, és un to de contrast, que es pot combinar amb materials de pedra o altres acabats moderns.

- Blanc: Un clàssic sempre de moda, que confereix calidesa i lluminositat, perfecte per a qualsevol estada d'interior.

Definitivament la pintura exterior és clau si vols donar-li un toc distintiu als espais interiors, com hem vist és important considerar la qualitat de la pintura, posteriorment el color que expressi el que volem transmetre.

Share

Añadir un comentario

 (con http://)