Què joguines regalar aquest any?

Publicado el : 2020-04-06 00:54:58
Categorías : Benvingut al teu blog de bricolatge , Joguines

Què joguines regalar aquest any?

Cada vegada està més a prop l'arribada del nadal, segur ja t'estaràs preguntant què li puc regalar als més petits de la casa, si vols saber-ho continua llegint aquest post.

És conegut que les nines, jocs de taula, de laboratoris i els científics són els que major popularitat tenen al mercat.

Aquí et mostraré una llista de les joguines més sol.licitats per a aquest any:

  1. Dobble: causa del seu cost tan accessible s'ha convertit en una de les millors opcions en el mercat per als pares. Es necessita una rapidesa de moviment una agudesa visual molt alta en aquest joc de cartes.
  2. KidiBuzz: és una nova tecnologia inspirada en un Smartphone Android, dissenyada per als més petits. Funciona per fer vídeos, fer fotografies i encara que no permet fer trucades, es poden descarregar aplicacions i jocs des de Google Play, a l'estar gestionat amb Android.
  3. LOL Suprise: amb diverses versions i 35 models diferents. El disseny d'aquest joc és el d'una bola que per dins porta una sorpresa, que seria una nina. Causa gran emoció en els nens a causa del factor sorpresa de no saber què canell els tocarà.
  4. La casa de muñecas: aquesta casa de nines té accessoris i complements decorats i il.luminació. S'ha convertit en una de les més venudes ja que no pot faltar en un regal de nadal.
  5. La fábrica de Slime: dissenyat com una fàbrica o un laboratori. És de gran ajuda per incentivar la creativitat dels més petits, aprenent i experimentant, ja que barregen, experimenten amb substàncies químiques falses. Té producte, eines per iniciar amb el funcionament de la fàbrica. 
  6. Ninjago: un joc amb diversos nivells, adaptat a les diferents edats dels nens i és de Lego. La seva presentació és un drac mecànic d'un ninja verd. Sent una combinació que va des del tradicional, però amb alguns components tecnològics que van ser afegits.
  7. Patrulla canina: és recomanat per a nens amb edats a partir dels 3 anys, és la patrulla amb més popularitat de canins i és per això que igual que l'any passat continua en la llista de les joguines més demandats.
  8. El dentista bromista: aquest joc consisteix a empastar les càries, revisar la boca, també posar aparells, entre altres coses més. Ideal per a l'aprenentatge dels nens ja que al mateix temps es diverteixen i descobreixen el seu costat més creatiu. Com un accessori addicional inclou i torn elèctric.
  9. Chrono bomb: en aquest joc hauràs de fer servir els teus reflexos al màxim. Per desactivar una bomba, aquest agent secret haurà de superar tots els perills que sorgeixin en el camí.
  10. PJ Masks: tot i que no és un joc entra en la categoria dels més demandats. Fent que els més petits se sentin part de cada aventura al costat dels seus protagonistes.

Anima't a triar algun d'aquests joguines i fer feliç als més petits de la casa.

Share

Añadir un comentario

 (con http://)