Quin color escollir per a pintar la meva habitació?

Publicado el : 2020-04-06 00:53:18
Categorías : Benvingut al teu blog de bricolatge , Pintura

Quin color escollir per a pintar la meva habitació?

La nostra habitació és un lloc sagrat, perquè és allà on ens sentim més protegits, passem més temps d'intimitat i descansem de les nostres atrafegades vides plenes de responsabilitats. És a dir, és el lloc on ens desconnectem del món exterior i ens trobem amb nosaltres mateixos.

La importància del color radica que justament influirà en tot l'esmentat anteriorment, des del nostre estat d'ànim fins a la relació, per tant, escollir el indicat sempre és una mica complicat, ens hem de preocupar en l'harmonia, fluïdesa i que veritablement reflecteixi la personalitat que volem plasmar.

Hi ha algunes dades que utilitzen molts dissenyadors per poder determinar els colors per pintar una habitació , només has de seguir aquests passos i seleccionar segons la teva personalitat i la finalitat un color.

Passos a seguir:

  1. Primerament es pot iniciar considerant la psicologia del color, delimitant i donant dades considerables sobre les tonalitats, això es recomana aplicar essencialment quan són per a pintar dormitoris.
  2. Després, podries utilitzar una mica de la teva imaginació i visualitzar com es veurien els tons que estàs pensant, es recomana, delimitar en escollir només 2 colors, en aquest cas que no et decideixis, pots visitar la botiga per obtenir més informació , com la que aporta Pinmat.
  3. Per habitacions petites, s'ha d'optar pel blanc o tons clars i senzills, ja que això dóna la sensació al lloc que és més gran, a més el converteix en un lloc acollidor, subtil i delicat, que és el que es espera en espais destinats per al descans.
  4. La recomanació és pintar els techas de tons més clars que el de les parets, això ampliarà visualment les dimensions de l'espai, a més, una dada és que se centri la il.luminació cap al sostre per reforçar aquest efecte òptic.
  5. Considerar per al moment de l'elecció del color, els mobiliaris i les decoracions que desitgis col.locar, perquè el resultat no es vegi atropellat sinó uniforme, sinó encara no has comprat aquests objectes, només pinta i triï d'acord a la paleta de colors seleccionada.

Psicologia del color

  1. Els colors terra per a persones tradicionals i casolanes. Li dóna a l'espai una sensació de calma i abric.
  2. Colors grisos són per a persones amb personalitat molt formal, però, pot representar un bon color sempre que se sàpiga combinar perquè no es vegi tan apagat.
  3. Tons Blaus per relaxar, i crear el teu propi microespai pacífic.
  4. Verd per al perfecte equilibri, el preferit dels ecològics, proporciona serenitat i harmonia.
  5. El blanc per al bon descans, és el color de la pau, per tant, és sinònim de descans, ideal per a aquells que tenen rutines de treball molt pesades, i només volen pau i descans.
  6. Un detall fúcsia és un toc molt femení, però s'ha de tenir cura de la quantitat, tots els excessos són dolents.
  7. Colors clar i frescos, molt bons per omplir de frescor dels ambients.

Esperem aquests tips et serveixin a l'hora de pintar la vostra habitació.

Share

Añadir un comentario

 (con http://)