Què pintures es poden utilitzar per pintar fusta a l'exterior?

Publicado el : 2023-02-17 14:32:31
Categorías : Benvingut al teu blog de bricolatge , Pintura

Què pintures es poden utilitzar per pintar fusta a l'exterior?

La preguntes és complexa i per tant la resposta és àmplia. Hi ha diversos tipus de pintura i productes per a fusta que es poden fer servir a l'exterior, depenent de les necessitats específiques de cada projecte.

És a dir, no és el mateix voler canviar completament el color d'un element de fusta i la seva estètica, en aquest cas es podria recórrer perfectament a un esmalt per a fusta a l'aigua, que intentar conservar el color i les característiques originals de la fusta, en aquest cas un vernís o un lasur incolor pot ser perfectes.

L'oli per a teca és una altra alternativa disponible al mercat, aquest permet protegir i decorar fustes, ressaltant-ne les propietats, nodrint i proporcionant protecció i bellesa duradora.

Sigui quina sigui la finalitat, és important triar una < em>pintura per a fusta a exteriors d'alta qualitat, que estigui dissenyada específicament per resistir l'acció dels elements climàtics com el vent, la humitat o els raigs del sol , i que brindi una protecció duradora.

Reparar, decorar i protegir fusta a l'exterior

La fusta és un element de fabricació versàtil i elegant. Tot i això, els elements dissenyats amb aquest material i exposats a la intempèrie com, finestres, portes, mobiliari, pèrgoles… són proclius a patir desperfectes principalment per causa de la humitat i els raigs VA del sol.

Depenent del tipus d'element i de la fusta emprada per a la seva fabricació es pot optar per un producte o altre:

Els olis són perfectes per nodrir i revitalitzar mobles, testos o terres fabricats amb fustes tropicals.

El oli de teca s'aplica amb molta facilitat, n'hi ha prou de sanejar la superfície, retirant bé la pols per després aplicar dues mans de producte amb pinzell.

Aplica vernissos i lasures per a fusta que necessiti alts nivells de protecció

Els vernissos i lasures desenvolupats en base dissolvent oa l'aigua, confereixen una protecció més gran i més duradora a aquelles superfícies on s'apliquen.

Els lsures no creen capa ni segellen els porus de la fusta, permetent que la fusta transpiri i reguli la humitat.

Els vernissos en canvi, formen una pel·lícula altament resistent, perfecta per protegir la fusta d'esgarrapades i cops.

Pinta i decora fusta en exteriors amb pintura per a fusta

La pintura per a fusta< /span>, cobreix completament el material i permet conferir protecció i diferents acabats decoratius. Es tracta d'una solució completament diferent de les anteriors, perquè amb la pintura es cobreixen les característiques naturals de la fusta.

En qualsevol cas i en aquest punt les opcions són infinites, ja sigui a base dissolvent oa l'aigua, el mercat ofereix una àmplia selecció d'esmalts per a fusta d'exterior.

Si necessites trobar la pintura per a fusta perfecta, visita Pinmat a Mataró ia Montornès del Vallès, pregunta als nostres especialistes que estaran encantats d'ajudar-te a trobar la millor solució.

Share

Añadir un comentario

 (con http://)