Retoladors amb doble punta, Aqua Brush Duo

Publicado el : 2020-07-20 15:53:32
Categorías : Benvingut al teu blog de belles arts. , Benvingut al teu blog de bricolatge , Material d'oficina , Material escolar

Retoladors amb doble punta, Aqua Brush Duo

Si visites la nostra botiga de Mataró, podràs trobar una infinitat de productes per a l'oficina, materials escolars, papereria i molt més.

En aquest cas et presentem l'exclusiva línia de retoladors artístics amb doble punta, Aqua Brush Duo, de la prestigiosa marca alemanya Lyra.

Disponibles en estoigs de 12, 24 i 36 retoladors, els Acua Brush destaquen per la seva àmplia gamma de colors, perfecta per a plasmar en gairebé qualsevol suport, els teus millors dissenys.

El punt fort dels Aqua Brush Duo, de Lyra, és sense cap dubte, el seu doble punta. En un extrem incorpora una punta tipus pinzell, que permet executar traços de diferents característiques, segons la pressió aplicada, perfecta per exemple, per a realitzar la tècnica de l'lettering. El retolador es completa amb una altra punta, fina, de Altra precisió, perfecta per dibuixar i delinear.

Els Aqua Brush Duo es presenten amb una gamma cromàtica molt àmplia, de 36 colors, i

Descobreix Lyra Aqua Brush Duo, un retolador de tinta aquarel.lable amb doble puntaperfecto per a la recreació de dibuixos artístics i de belles arts recreant l'efecte aquarel·la.

A què estàs esperant? Visita la nostra botiga i aconsegueix aquests retoladors que ja t'estan esperant, a punt per ajudar-te a plasmar la teva propera obra d'art.

Característiques

- Retolador amb punta pinzell per a artistes, dissenyadors i també aficionats de totes les edats

- D'una banda de l'retolador trobem una punta amb efecte pinzell per aconseguir efectes de pintura professional i, per l'altre costat, hi ha una punta fina que permet realitzar línies molt precises

- Les tintes a base d'aigua estan lliures de dissolvents, disponible en 36 brillants colors, totalment barrejables entre si

- Tipus de tinta no rentables

Share

Añadir un comentario

 (con http://)