Retoladors Giotto be-be, perfectes per als petits de la casa.

Publicado el : 2020-11-30 17:14:59
Categorías : Benvingut al teu blog de belles arts. , Benvingut al teu blog de bricolatge , Material d'oficina , Material escolar

Retoladors Giotto be-be, perfectes per als petits de la casa.

Si estàs pensant en la millor manera d'iniciar als més petits de casa teva en el dibuix amb retoladors, els Giotto be-be, són, sense cap dubte la millor opció.

Aquest article forma part del nostre catàleg de productes i es presenta en diferents formats: estoigs de sis i dotze unitats, pot de 10 unitats i el magnífic Schoolpack amb 36 unitats i una infinitat de combinacions possibles, per crear els dissenys més impressionants.

La principal característica dels retoladors Giotto be-be, és la seva punta de fibra de 5 mil·límetres, volqueada, altament resistent i que no s'enfonsa. Aquesta els converteix en el retolador perfecte perquè nens i nenes s'iniciïn en la pintura, sense frustrar-i aconseguint sempre un traç ferm, continu i colorit.

El producte, de gran qualitat, es completa amb caputxó de seguretat ventilat i tinta segura, dermatològicament testada, a més de súper rentable i fàcil de remoure tant de mans com de teixits. Una cosa summament imprescindible, quan de nens i pintura es tracta.
Ergonòmics i fàcils d'empunyar, els Giotto be-be es presenten amb dotze colors intensos, barrejables entre si, de manera que, les possibilitats són infinites.

Els Retoladors Giotto be-be estan recomanats per a nens i nenes a partir dels 2 anys d'edat i estan equipats amb caputxó de seguretat ventilat dotat de sistema anti-ofec.
No ho dubtis, estimula el costat creatiu dels petits, i per què no, el teu, amb els Retoladors be-be de la marca Giotto.

Share

Añadir un comentario

 (con http://)