Sòl vinílic, la solució perfecta per redecorar la cuina

Publicado el : 2021-02-08 15:35:38
Categorías : Decoració , llar

Sòl vinílic, la solució perfecta per redecorar la cuina

Els sòls vinílics o de PVC, són cada vegada més utilitzats en decoració. Destaquen per la seva versatilitat, són molt fàcils de col·locar, duradors, molt fàcils de netejar i mantenir. A més, les noves tecnologies permeten a la indústria, oferir productes de diferents qualitats i acabats, amb possibilitats decoratives pràcticament infinites.

Una altra de les característiques dels sòls vinílics és la quantitat de formats disponibles. És possible comprar terres vinílics en rotllos complets, a el tall, en llosetes, lames, fins i tot autoadhesius.

Principalment, els sòls vinílics s'utilitzen en comerços i indústria, però, cada vegada més persones els escull per redecorar les seves cases, també per col·locar-los en banys i cuines.

Quin tipus de sòl de PVC utilitzar en una cuina?

Abans de prendre una decisió és convenient conèixer les característiques del producte i de l'material amb el qual és fabricat. En aquest punt recomanem consultar amb un professional en botiga que ens ajudi a prendre la millor decisió.

En qualsevol cas, la seva alta resistència a l'desgast i a la humitat, converteix els sòls vinílics en el producte perfecte per a la cuina. A l'hora de decantar-se per un sòl cal tenir en compte: el color, la utilitat, on es va a col·locar i la integració amb la resta d'elements decoratius i funcionals de l'estada.

Sòls vinílics

Sobre els principals tipus de sòls vinílics que existeixen

- Sòls vinílics en rotllo, són duradors, pràctics i higiènics, impermeables i fàcils de netejar. Ofereixen una extraordinària varietat de dissenys: des de colors brillants, abstractes i blanc i negre fins imitacions perfectes de materials com la fusta i la pedra.

- Llosetes viníliques ofereixen possibilitats de disseny il·limitades gràcies al seu format modular. Les llosetes viníliques es poden col·locar encolades per tràfic intens, autoportants per renovacions ràpides i amb sistema clic per a instal·lació flotant.

- Sòls vinílics continus, són compactes, compostos per una sola capa de vinil, requereixen una instal·lació enganxada i soldadura en calent entre draps.

En general, tots els sòls vinílics es poden utilitzar a la cuina. Trobar l'adequat dependrà principalment de tres aspectes: la qualitat d'acord a l'ús que se li pretén donar, el disseny i per descomptat, el pressupost.

Share

Añadir un comentario

 (con http://)