Com pintar una paret d'interior?

Publicado el : 2021-08-23 12:20:16
Categorías : Benvingut al teu blog de bricolatge , Pintura

Com pintar una paret d'interior?

Abans de començar a pintar una paret d'interior, és important establir el seu estat inicial. Pot passar que la paret ja tingui una mà de pintura i que la intenció sigui simplement canviar-li el color, o potser només vulguis repintar-per millorar el seu estat actual.

En qualsevol d'aquests casos, el procés és relativament simple i estàndard. En primera instància, abans de pintar, cal reparar les esquerdes, esvorancs i despreniments existents. La espàtula i una bona massilla o emplastre seran els teus millors aliats per a aquesta tasca.

El següent serà polir les reparacions efectuades per aconseguir un suport el més llis possible. La tradicional paper de vidre manual sol ser l'opció més utilitzada, però una màquina de fregar pot ser de molta ajuda.

Finalment, abans de començar a pintar, és important protegir els sòcols i els marcs de les portes i finestres, amb cinta de carrosser i paper. Amb aquesta tasca, que pot ser alguna cosa tediosa en un començament, s'eviten les taques i es facilita la posterior neteja.

Extra: retirar els embellidors d'interruptors i endolls facilita la tasca de retallada considerablement, i contribueix a aconseguir un acabat més professional.

Amb la paret interior ja preparada toca pintar

Una vegada que s'ha aconseguit un suport llis i net, és temps de pintar. Es pot començar amb les retallades de racons i pels costats amb un pinzell. Després amb corró aplicar una mà de pintura d'alta qualitat.

Anuque el mercat proporciona gran quantitat de pintures monocapa, en cas d'estar pintant una paret prèviament pintada amb un color fosc, pot ser que sigui necessari aplicar una segona mà de pintura per aconseguir un acabat òptim.

pintura interior

Com pintar parets noves?

Es pot donar el cas que sigui necessari pintar una paret nova, sense cap mà de pintura prèvia. Això pot passar per diferents raons: perquè la casa és nova, perquè s'ha realitzat alguna reparació, o perquè s'ha allisat el mur per treure el gotelé per exemple.

Si aquesta és la situació, després de reparar, allisar i netejar, serà recomanable segellar la paret amb una bona mà d'imprimació. Aquest tipus de producte, tapa els porus i facilita la correcta adhesió de la pintura.

És molt important, aplicar la imprimació adequada, si tens alguna consulta no dubtis en preguntar als professionals de la nostra botiga. Ells et diran calç és el millor producte per a cada ocasió.

Amb la paret correctament segellada, es pot procedir a aplicar dues mans de pintura per a interiors, respectant els temps d'assecat indicats pel fabricant. Amb això serà suficient per aconseguir una paret amb un aspecte immillorable.

I ja ho saps, si estàs pensant en comprar les millors pintures per a parets d'interior, visita Pinmat a Mataró i troba primeres marques com Bruguer, Emucril, Titan i Xilazel entro altres.

Share

Añadir un comentario

 (con http://)