Lyra Groove, un mateix llapis per a nens i estudiants

Publicado el : 2020-09-28 17:00:35
Categorías : Material d'oficina , Material escolar

Lyra Groove, un mateix llapis per a nens i estudiants

Continuant amb la idea de presentar productes de qualitat, en aquest cas no ens centrem en materials i manuals escolars. Donem la benvinguda a aquesta oportunitat de mostrar-vos el Lyra Groove , llapis de colors molt característics, innovadors en la mesura que s’utilitza la usabilitat, l’adherència i l’ergonomia.

Lyra ens sorprèn amb aquests llapis que poden utilitzar tant els mestres com els adults amb total comoditat, gràcies al seu innovador disseny triangular ergonòmic que proporciona un sòl magnífic i una maniobrabilitat perfecta, independentment de la mà que s’utilitza per treballar. .

A més, Lyra Groove incorpora una mina extra resistent de 4,25 mm de diàmetre, que els convé en el mitjà ideal, per a una primera aproximació als escrits més petits.

La característica principal d’aquests llapis rau en les escletxes ergonòmiques de la seva adherència, que proporcionen una fixació excel·lent dels dits, facilitant l’aportació de les lletres.

Colors intensos , fàcils d’aplicar, barrejables entre si, que permeten a aconseguir dissenys increïbles i tots els tons que pugueu imaginar. També disponible en colors especials, groc, rosa, rosa i daurat.

La gamma Lyra Groove es complementa amb laicices amb una mina de grafit blanquejat, grau B, per facilitar l’escriptura.

Llapis de colors disponibles en casos de 10 unitats, també en format escolar i en casos unicolors.

Visiteu els amics de Pinmat a Mataró i obteniu aquests altres productes increïbles, recordeu que som especialistes en material escolar.

Share

Añadir un comentario

 (con http://)