Per què confiar en les botigues de pintures de Pinmat?

Publicado el : 2020-04-06 00:54:46
Categorías : Benvingut al teu blog de bricolatge

Per què confiar en les botigues de pintures de Pinmat?

Des de la seva fundació en l'any de 1979 a Mataró, Barcelona, Pinmat ha estat una empresa que ha anat creixent amb el passar dels anys, la confiança dels nostres clients en els productes i serveis que oferim ha fet que encara ens mantinguem com una de les millors opcions del mercat, buscant sempre l'excel.lència del mercat perquè et portis un producte de qualitat a ulls tancats.

Pinmat és una botiga especialitzada en tot tipus de pintures i els seus derivats, oferint les millors solucions, amb qualitat i garantia. I són aquestes dues últimes paraules, per què milers de persones ens prefereixen. Només has d'anar i comprar a la secció de pintures i veuràs que no et penediràs.

La base de la confiança que ofereix Pinmat , està en els serveis i productes que oferim, perquè acompanyem al nostre client en tot moment, perquè en faci la compra que realment necessita, és a dir, oferim assessorament tècnic, serveis de color a l'instant , servei tècnic, servei de repartiment i descomptes increïbles.

Basament Legal de Pinmat

  • Vetllem perquè es compleixi les garanties del producte establertes pel fabricant, que entra en vigor, des de la data de compra. No obstant això, Pinmat és només un intermediari.
  • Servei de devolució fàcil: pots tornar el producte de forma molt fàcil i senzilla. El termini d'aquest servei és de 14 dies hàbils després de la compra. Després només contactes amb nosaltres i estarà a punt la seva devolució.
  • Pinmat té disponible fitxers on es sintetitza totes les dades i informació del comprador responsable, per així garantir la participació en les accions comercials de la nostra botiga online.
  • Les dades recollides, Pinmat són de total confidencialitat i estarà en conformitat a les instruccions del client, no utilitzant-los per altres fins diferents.

El nostre lema

1) Qualitat : apostem per les primeres marques, sempre amb garantia. Les marques reconegudes, són les preferides pels nostres clients per la seva trajectòria, i com busquem l'excel.lència, estan disponibles per a tu.

2) Professionalitat : estem sempre al dia, en les últimes novetats del Mercat. per tant, el producte que desitgis per estar a l'última moda sempre el trobaràs a les nostres botigues de Pinmat.

3) Atenció : estem sempre a la teva disposició, a través dels nostres punts de contacte, i per descomptat, la nostra central telefònica, perquè així puguis consultar qualsevol dubte o suggeriment sobre els nostres productes.

Han estat més de 30 anys d'experiència, i els que encara falten. Així que la confiança cap a nosaltres només es construirà si comences a ser part de la gran família de Pinmat. Busca'ns, en qualsevol de les nostres dues direccions, a Barcelona Espanya. I veuràs no només la secció de pintura, sinó totes les altres seccions de què disposem, amb la més alta varietat de dissenys, colors, models, mides, per a totes les edats, per a tots els gustos, amb els millors preus del mercat i la garantia que tindràs un servei de qualitat i un producte únic i d'excel.lència.

Share

Añadir un comentario

 (con http://)